vineri, 20 august 2010

4 comentarii:

  1. Singurul lucru care-mi place e ca seamana cu o leoaica, stii tu, "Leoaica tanara, iubirea" N.Stanescu, se potrivesc perfect!
    Dar ce nu-mi place deloc sunt orele exagerate de solar la care s-a supus domnisoara sau kg-ele de fond de ten folosit, ce e prea mult....e exact ca ea, din pacate...parca e o masca uriasa!
    Un alt lucru care-mi displace si pe care tu l-ai scos in evidenta, sunt bratele groase. Nu pare a fi "plinuta" tipa, e chiar ok, dar, dupa parerea mea, bratele sunt prea groase si trebuiau ascunse, o face sa para mult mai...masculina, si nu cred ca e tocmai ce doreai!
    Sper ca mi-am argumentat bine fiecare parere si bafta in continuare :*

    RăspundețiȘtergere
  2. inainte te informezi si dupaia "dai in mine"

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti sigura? Eu zic sa te mai gandesti sau informezi cand scrii asemenea bazaconi 1. Cand practici un sport de performanta de 11 ani..e normal sa ai un corp grozav daca te uiti si la restul pozelor 2. Sportul se numeste natatie sau pentru tine inot,si ca sa vezi..cand e vara faci afara iar afara e soare si contribuie la un ten si un bronz perfect deci nu avem nevoie de solar. 3. Ca si alte sporturi,se face forta pe uscat de unde reiese faptu ca ai niste maini mai lucrate,deci nu e plinuta. Iar la argumente esti zero,argumente nu inseamna sa improsti cu noroi sau sa faci o mahala de cuvinte,o parere e ok dar a ta e deplasata,''o face sa para mult mai...masculina, si nu cred ca e tocmai ce doreai!'' este defectul sportului nu al fotografului,noi nu consideram a avea brate lucrate un defect,masculina?eh..asta e..unele fete au mai multa tarie de caracter...Iar Florin a scos in evidenta exact ce am vrut si cu ce ne mandrim ca si in pozele mele si ale colegelor mele :maini,picioare,abdomen,spate,bronz.Perfect. E clar zerodeefect. xoxo bitch!

    RăspundețiȘtergere
  4. sa se lamureasca treaba: culoarea pielii este mult mai accentuata din cauza filtrului de warm. prefer culorile mai calde :)

    RăspundețiȘtergere