sâmbătă, 3 aprilie 2010

Psychofreud


Vineri 09 Aprilie – Bass Fusion – Psychofreud

Bass Fusion inseamna reunirea unica a unui headliner de prima clasa intr-un eveniment ce fuzioneaza stilurile . Se intampla pe 2 scene . 

PSYCHOFREUD – ( Vikings Champion Sound ) Producator norvegian , ce combina sunetul de reggae ragga jamaican cu stilul electronic . In ciuda prezentelor sale numeroase ramane unui dintre cei mai iubiti dj la noi in tara , producand de fiecare data un sbow de neratat.

Johnny King & GForceSound - un live cu origini africane , cu un selelecta de prim rang in spate in persoana lui Romano membru si fondator GForceSound - sound sistem ce a reusit sa ajunga in varful ierarhiei europene .

Yuffa & Hardcore Gemenii sunt printre principalii actori ai scenei drum&bass din Romania si de absolut fiecare data au impresionat prin forta si energia degajata in timpul seturilor.

Raizah -prezenta feminina ce a reusit sa se faca ramarcata in scurt timp prin stilul explosiv si selectia ce de fiecare data a tinut publicul in picioare ,de data asta setul ei fi amplificat si condimentat de un Drummer si promite sa fie ceva inedit.


Us( Kaya Foundation )  & Rastea ( East Roots Sound) vor deschide seara  in ritmuri de reggae si nu numai.

Fructe Dimineata & Goodies
Start:22.00
Intrare: 15 ron pana in 00:00 / 20 dupa
Locatie : Fabrica
Va asteptam.
Distractie garantata :D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu