miercuri, 6 mai 2009

Cum ar fi...?

Cum ar fi daca toata lumea ar merge in Rai? Dumnezeu s-ar plictisi. Asa mai rade si el de noi cand mai omoram pe cineva, cand ne mai batem, cand mai furam ...

Cum ar fi daca am trai intr-o lume a dulciurilor? Unde blocurile sunt de ciocolata, masinile din turta dulce, unde stalpii sunt din acadele, apele din caramel topit, pomii din jeleuri, norii din frisca iar pamantul din zahar. Cum ar fi daca am putea sa mancam toata ziua dulciuri si sa nu facem nimic altceva decat sa stam si sa privim peisaje si alte minuni ale naturii? Vreti sa stiti? Ei bine, toata lumea ar fi obeza si plina de carii ... dar tot se meritaaa ... yamyyy

Cum ar fi daca persoana de care iti place ti-ar acorda putina importanta? Daca nu ar mai exista un X si un Y care sa intervina tot timpul?
Daca ati fi doar voi intr-un prim plan, iar restu intr-un blur intens? Daca ati putea sa mergeti peste tot fara sa tineti cont de alte imprejurari ... Atunci ar fi un vis prea frumos ...

Cum ar fi daca intr-o zi te-ai trezi intr-un alt corp cu o alta viata? Alti prieteni, alte preocupari, cu o femeie frumoasa langa tine, bani, o vila cu 2 etaje si piscina interioara, o masina scumpa ... pe scurt, tot ce ti-ai putea dori. Dar cum ramane cu vechea ta viata? Cu toate amintirile? Le vei uita pe toate doar pt a trai o "viata buna"? ... Alegerea e a ta.

Cum ar fi daca ai avea pe cineva langa tine de fiecare data cand ai nevoie de el? Doar sa bati din palme si sa te trezesti cu el in spatele tau. Sa faca el curatenie in locu tau, sa iti scrie el temele (unde este cazu), sa isi asume el toata responsabilitatea in locul tau? ... Atunci ai fi doar un ratat care traieste in spatele altora.

Cum ar fi sa stii ca maine e sfarsitul lumii? Ca tot ce a existat si ai iubit pana acum va disparea? Ca toate persoanele dragi tie nu le vei mai vedea? Ai cauta sa traiesti cat mai intans momentu'.

"Moartea e un fenomen simplu in natura, numai oamenii il fac inspaimantator."


6 comentarii:

  1. :D de la al treilea paragraf in colo m-ai atins la inima:))
    cum ar fi daca as invata pt bac si nu m-as mai gandi la putze mici de a 10a?:D:))
    ce retardo esti...ce retardo sunt..>:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. =)) ce caterinca anonimu d mai sus :)))) nai qm s nuti dai seama cn e:))

    RăspundețiȘtergere
  3. ei ca sa vezi..cum ar fi sa am eu toata ciocolata din lume?
    ar fi super!!
    :))

    RăspundețiȘtergere
  4. cum ar fi ca tot ce faci pt o clipa sa conteze dincolo, dupa moarte?

    RăspundețiȘtergere
  5. mori mah :)) si culmea nu-ti spun cine sunt :> :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesante commenturi.
    E ca si cum ai scrie ceva degeaba,ca pe astia doi de comentara de zor pe blog-ul tau ii dor fix in pix de opiniile tale,pe ei ii freaca in cur ca nu stii tu cine-i "anonim".D'ohh,ma fratilor,pai normal ca n-are cum sa-si dea seama,din moment ce-i anonim.(scuzati ca-s rautacioasa,dar nu ma puteam abtine sa nu comentez,nu mi-o luati in nume de rau,ca asa fac io)
    Cat despre postare e...ok.
    Ai ales un subiect generalizat si l-ai comentat la fel.
    Ah si bravo!Spui ca: Moartea e un fenomen simplu in natura, numai oamenii il fac inspaimantator.Ti-a reusit din prima!
    Iar chestia cu viata noua si amintirile e ilogica.Poti avea tot ce iti doresti,absolut TOT,iar tie iti pasa de amintiri?Ce vroiai sa spui,mai exact?Fiecare zi aduce si o amintire.Bun,e adevarat ca sunt importante din punct de vedere sufletesc si chestii din astea,dar pentru o viata mai buna (si nu una bogata din punct de vedere material),niste amintiri mai bune,totul fiind mai bun,as renunta la toate amintirile pe care le am.

    RăspundețiȘtergere